Interim opdrachtgevers & kandidaten

Opdrachtgevers

Bent u op zoek naar tijdelijke vastgoedprofessionals? Solid Public helpt organisaties de juiste interim professionals te vinden voor werk waarbij inzet bijdraagt aan een beter Nederland. Wij hebben ervaring met het vullen van interim posities in de maatschappelijke vastgoedsector, voorbeelden van vervulde functies zijn: 

  • Projectleider Beheer & Onderheid - Overheidsinstelling

  • Manager Vastgoed - Kinderopvang organisatie 

  • Asset Manager - Grote Gemeente 

  • Adviseur Gemeentelijk Vastgoed - Middelgrote gemeente.

  • Projectcontroller - Grote Gemeente.

Meld uw bedrijf aan bij Solid Public via onderstaand contactformulier en wij nemen contact op om uw vraag naar interim professionals verder door te nemen. Ons team van ervaren consultants heeft diepgaande kennis en expertise om de juiste mensen te vinden en helpt graag verder.

Naam *

Email *

Bericht *

Zelf op zoek naar interim opdrachten? 

Solid Public ontvangt regelmatig interim opdrachten in het maatschappelijk vastgoed, vanuit verschillende partijen. Door jezelf aan te melden, kom je terecht in het kandidatenbestand van Solid Public, en zullen wij jou benaderen als wij een passende interim opdracht binnen krijgen. Bij voorkeur ontvangen wij graag een CV, een indicatie van het uurtarief, aantal gewenste uren en per wanneer jij beschikbaar bent. Deze informatie kan je doorgeven door naar Robbert Jan te mailen, je kan direct mailen door op het mailicoontje te klikken (meerman@solid-public.nl).

Robbert Jan Meerman

Partner

Jaron Bollegraaf

Partner

Sabina van den Bosch

Office Manager/Recruiter

© 2024 Solid Public.